Over Prevent Ongedierte Bestrijding Nederland

Bedrijfsprofiel

Prevent Ongedierte Bestrijding Nederland (POBN) is een jong  modern bedrijf wat zich specialiseert  in het voorkomen van ongedierteplagen. En is opgericht door Dirk de Bruin reeds 20 jaar werkzaam in de branche een tiental  jaren als bestrijder en daarna als adviseur bij een van de grotere ongediertebestrijdings bedrijven.

Verder is hij al een kleine 10 jaar actief als  praktijkdocent binnen een opleidingsinstituut in Nederland. Tevens deed hij veel werk in het begeleiden van nieuw en verbouw, en hielp zo het mogelijk te maken panden ongediertevrij te houden met een minimum of zelfs zonder gif.

Met het oprichten van POBN kon hij zijn visie gestalte geven een klant moest zich weer klant kunnen voelen. Afspraken zijn afspraken. Geholpen met adviezen een vaste bestrijder die affectie heeft met het bedrijf dat hij verzorgt en vanuit die invalshoek echt zorgen dat men kan zeggen ongediertevrij te zijn  en daar ook een garantie op te geven.

POBN is op de hoogte en werkt  volgens de voorschriften van de Europese Unie. Het bedrijf hanteert de normen en opleidingen volgens deze richtlijnen. Gespecialiseerd in het bestrijden en voorkomen van alle ongedierte en zal deze met de nieuwste methodes en vakkennis uitvoeren. POBN is op de hoogte van de beste methoden en middelen om ongewenste insecten, knaagdieren, vogels, e.d. te weren en te bestrijden.

Kortom een goed op maat gesneden zorg. Het hebben van korte lijnen en een snelle service. Zorgen voor een een tevreden klantenbestand waar mee we samen werken aan een hoog niveau. Als ongediertebestrijder een vertrouwde partner zijn die samen met de klant werkt aan een zo hoog mogelijke hygiëne.

PREVENT ONGEDIERTE BESTRIJDING NEDERLAND

Prevent Ongedierte Bestrijding Nederland   |   Middelweg 130 A   |   1911 EK Uitgeest   |   T 0251 828 699   |   info@pobn.nl