Bestrijding

Prevent Ongedierte Bestrijding Nederland

Hoe gaat Prevent Ongedierte Bestrijding Nederland (POBN) te werk. Wat kunnen ze doen. En hoe lang gaat het duren voor de overlast is opgelost.

Vragen die leven en vragen waar een antwoord op moet worden geven. Echter een bestrijding bestaat niet alleen maar uit het neerzetten van gif of het inspuiten van een pand, een bestrijding is maatwerk en werk wat een groot stuk vakmanschap vereist.

Een bestrijding bestaat altijd uit een aantal stappen en de mate van overlast bepaalt die stappen en zelfs soms de volgorde van die stappen.

Aan een goed uitgevoerde bestrijding gaat altijd een inspectie vooraf. Via deze inspectie kunnen wij adviezen verstrekken en worden problemen vastgelegd. Dit kan gaan om adviezen betreffende het binnendringen van ongedierte of het aanbrengen van verbeteringen in de opslag van goederen.

Er wordt gekeken wat de overlast veroorzaakt en hoe deze te bestrijden. Vanuit de inspectie wordt een bestrijdingsplan opgesteld, een plan dat op maat wordt gemaakt met de nieuwste inzichten.

Afhankelijk van het te bestrijden ongedierte wordt er daarna een bestrijding uitgevoerd met efficiënte middelen die de plaag op korte termijn zal op lossen. Professioneel en snel de overlast wegnemen is iets wat alle medewerkers van POBN beheersen.

Als alle overlast is verdwenen kan er ook een overwogen keuze worden gemaakt wat betreft de nazorg. Is het nodig als er periodieke controles moeten plaatsvinden in welke frequentie en volgens welke certificering HACCP, BRC, AIB of heeft het bedrijf zelf hygiëne codes.

Kortom van inspectie tot een adequate bestrijding met daarna een juiste nazorg, u bent bij POBN in juiste handen. En u maakt kennis met een bedrijf met vele mogelijkheden, maar wel mogelijkheden die voor u op maat worden uitgewerkt zodat een ongedierteprobleem nooit meer hoeft te ontstaan.

Niet voor niets zeggen wij bij POBN “Je moet niet kijken, je moet het zien”

PREVENT ONGEDIERTE BESTRIJDING NEDERLAND

Prevent Ongedierte Bestrijding Nederland   |   Middelweg 130 A   |   1911 EK Uitgeest   |   T 0251 828 699   |   info@pobn.nl